Prodej stavebního pozemku v Jemnici

Nově nabízíme k prodeji stavební pozemek na adrese Dolní Valy 486 v obci Jemnice. Na pozemku původně stála stodola. Aktuálně je zde starý, menší, rodinný dům k demolici. Pozemek se skládá ze dvou parcel o celkové výměře 260 m2 a je napojen na veřejnou kanalizaci, elektřinu, veřejný vodovod. Plynovod v ulici. Pokud hledáte menší stavební pozemek v Jemnici, může vás tato nabídka oslovit.  Zajímavými místy v okolí Jemnice je např. muzeum Jemnice, pohádková stezka V Jemnici, zámek Dačice, městské muzeum a galerie Dačice, zámek Uherčice, hrad Bítov, rozhledna Rumburak, zřícenina hradu Cornštejn…..Pro více informací nás kontaktujte.

 

Proč si vybrat právě tento pozemek?
  • v dosahu veškerá občanská vybavenost
  • zajímavá místa v okolí
  • možnost vlastní realizace

Jemnice
je městem na jihozápadě Moravy ležícím v okrese TřebíčKraji Vysočina, jihozápadně od města Třebíče. Nadmořská výška obce je 470 metrů nad mořem. Obec patří do správního obvodu obce s rozšířenou působností Moravské Budějovice. Žije zde přibližně 4 000obyvatel.

Zajímavá místa v okolí:

muzeum Jemnice, pohádková stezka V Jemnici, zámek Dačice, městské muzeum a galerie Dačice, zámek Uherčice, hrad Bítov, rozhledna Rumburak, zřicenina hradu Cornštejn…..

cena

311.000,-

plocha260m2
kanalizaceveřejná
vodaveřejný vodovod
Nemůžete najít ideální bydlení?

Zaregistrujte se k nám do databáze poptávajících.

Michal Danyi

Jednatel, makléř

Kategorie: Prodej